Koululounas ja elinikäinen tiedosta nauttiminen

On ollut vaikea luopua opettamisesta ja siirtyä vain viettämään eläkepäiviä, koska olen koko elämäni olen tehnyt työtä lukujärjestyksen mukaan oppituntien mittaisina opetustuokioina. Olen nauttinut koululounaan oppilaiden kanssa opettaen heille hyviä ruokailutapoja. 

Säännöllinen päivätyö vaatimattoman lounaan höystämänä on kuitenkin ollut terveyttä edistävä etu. Limingan kouluissa on myös ollut tarjolla välipala pitkän koulupäivän lomassa. 

Pressan Katit ovat syömässä koululounasta Liminganlahden yhtenäiskoulussa. A Finnish School Lunch.

Tässä on toinen kouluun liittyvä opiskelutarkoituksessa kirjoitettu blogi, joten minun ei tarvitse luopua ainakaan opiskelusta.

Mitähän tästä tulee, kun vanha opettaja rupeaa opiskelemaan uusia asioita? Vielä opetukseen liittyviä. Kenelle sitä oikein saa opettaa sitten, kun osaa?
- Itselle vai? 
Ei oppimisen tai opettamisen ilo minnekään häviä, vaikka olisi kuinka vanha, se on suorastaan elinvoiman merkki ja itse tuotettu sisältö kiehtoo eniten.- Whom do I teach? I started to study as an old teacher at the university. A teaching staff and a pupil in a same role.En gammal lärare vill förnya sig och vara med i tiden genom att studera vid universitetet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Matemaattinen joulukalenteri

Ritva-opettaja piirtää ja kertoo satuja

Rantakylä Photos