Hyvää marraskuuta!Happy November!

Sunnuntai-ilta, 6.11.11
  •  Tiistaina on matematiikan koe laskujärjestyksistä ja kertolaskuista; ei vielä kellolaskuja.
  •   Tiistaina alkaa Lucia-kuoro kello 14.10. Matematiikan koe on jollain toisella tunnilla.

Keskiviikko, 2.11.11
  • Loppuviikosta käymme Limingan kirkolla viemässä kynttilät sankarivainajien haudoille. Käynti liittyy Pyhäinpäivään, jolloin muistelemme kaikkia poisnukkuneita rakkaitamme. 
  • Sisäliikuntavarusteet. 
  • Huomenna laitetaan heijastinnauhaa polkupyöriin.Se liittyy koulun turvallisuuskasvatukseen. Muista huolehtia polkupyöräsi kunnosta kuten valoista ja muista varusteista. SINÄ EHKÄ NÄET AUTON, MUTTA AUTO EI NÄE SINUA!
Tiistai, 1.11.11


  • Tänään pidettiin testi matematiikan koealueesta. Kyseessä oli laskujärjestys ja kertotaulujen kertausta. Monet huomasivat, mitä kannattaa kerrata ennen ensi viikon matematiikan koetta.

  • Huomenna voisi joku kuvata eri vihreillä tehdyn kuvistyön ja laittaa ensimmäisen piirustuksen tänne. Aihe löytyi kempeleläisopettajien kuviskirjasta. Terveisiä vain naapurikunnan Tarja-opettajille!


    • Lukion aulassa on lasikaappi, johon ruvetaan keräämään nalle-karhuja näyttelyyn. Jo huomiseksi voit tuoda nallesi sinne. Opekin etsii jonkun Teddy Bearinsa sinne. Sullotaan kaappiin paljon suloisia pehmonalleja, koska maailmallakin järjestetään kaikenlaista näyttelyä aiheesta.
    • Uutisvihje tässä,  että Iissä järjestetään 11.11.11 klo 11 tilaisuus, jossa esiintyy 111 koululaista ja laulaa 11 minuuttia.  
    • Lucia-kuoro alkaa taas! Sari- ja Susanna-opettajat pitävät sitä tiistaisin. Meillä on kyllä koulua kello 15 asti, mutta järjestämme niin, että halukkaat pääsevät kuoroon. 
    • Huomenna on oppilaskunnan kokous, johon kutsutaan myös varajäsenet eli meiltäkin osanottaja. Kellonaika oli muistaakseni 12.15.

    31.10.11

    Syyslomalta palattiin virkistyneinä ja innokkaana tapaamaan koulutovereita. Harmittelen, etten ehtinyt päivittää blogia lomalla. Tulin matkalta niin myöhään, etten enää ehtinyt sitä tehdä. Kyllä pitäisi oppia käyttämään puhelinta blogimerkkausten tekoon, vai mitä?

    Kuka arvaa, mikä soitin on helppo? Sehän on kaikkien Suomen koululaisten (vanhempien) unelmasoitin, nokkahuilu. Toivon, että jokaisella oppilaalla olisi käytössään oma nokkahuilu. Koulusta saa kyllä lainata soitinta, mutta oma on parempi. Sama asia on Wilmassa:  https://wilma.liminka.fi/

    Oulussa on musiikkiliikkeitä, joista nokkahuilun voisi  ostaa.

    Viikon päästä on matematiikan koe. Se on viimeksi opituista asioista. Ilmoitan sivut pian. Kertotauluja siihen tulee varmasti, joten voit taas verestää taitojasi.

    We`ll see tomorrow.                                                                                

    Kommentit

    Tämän blogin suosituimmat tekstit

    Matemaattinen joulukalenteri

    Ritva-opettaja piirtää ja kertoo satuja

    Rantakylä Photos